Na gala svečanosti upriličenoj, u srijedu, 20. septembra 2017. godine, u Hotelu Hills u Sarajevu, Poslovne novine obilježile su 30. godišnjicu Izbora „100 najvećih u privredi BiH“ i 45 godina uspješnog poslovanja. Kompanijama sa najboljim poslovnim rezultatima ostvarenim u prošloj godini, u okviru gala večeri, dodijeljena su priznanja Poslovnih novina. Suorganizator ovog privrednog događaja bila je Vanjskotrgovinska komora BiH.

mobirise.com

NAJAVLJUJEMO

Nastavljamo pričati pozitivne priče, povezivati najuspješnije privrednike i nagrađivati one najvrijednije i najuspješnije...

Svim gostima, prijateljima, partnerima, sponzorima, medijima i ostalim koji su bili uz nas dajući nam podršku da projekt "100 najvećih u BiH" okrunimo fantastičnim druženjem u sjajnoj atmosferi gala večere, najiskrenije se zahvaljujemo.

Raditi, sarađivati, družiti se, slaviti uspjehe sa Vama i biti dio ovako lijepe priče velika je čast i privilegija. Uvjereni smo da ćemo zajedno rasti i razvijati se, širiti pozitivnu energiju i svima biti inspiracija za nove uspjehe.

Izjava o privatnosti / Privacy policy

Sva prava zadržana Poslovne novine d.o.o.